Basiscursus

Basiscursus  In Gesprek met Dieren

De eerstvolgende basiscursus ‘Praten met Dieren’ wordt gehouden op

11 en 12 juni 2016 in de achterhoek max. aantal deelnemers 5

Tijd: beide dagen van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: €195,- incl. werkmap, lunch, koffie/thee ed..
(Opgave voor de cursus graag via e-mail.)

In dit basisweekend leer je o.a. wat jouw voorkeursmanier is van binnen krijgen van informatie en hoe je de de andere manieren kunt ontwikkelen.
Je oefent zowel met live dieren als ook via foto’s en alleen met gegevens, ook weer om te zien wat bij jou past. Er worden oefeningen gedaan om het werken met energie te versterken/ te vergroten.
Je leert jezelf open te stellen en (veelal belangrijker) om je af te sluiten. Wanneer er tijd is zal er ook aandacht besteedt worden aan het geven van eenvoudige healingen.
En uiteraard is de inbreng van jou als cursist ook belangrijk voor de invulling van het weekend.
Dit alles wordt aangeboden op een niet zweverige, maar juist alledaagse manier.

Voor de cursus hoef je nergens bekend mee te zijn, alleen het enthousiasme te hebben voor, en nieuwsgierig te zijn naar het praten met dieren. We zijn allemaal geboren met de mogelijkheid om intuitief te communiceren, alleen we zijn het ons niet (meer) bewust.
Je hoeft dus zeker geen ‘gave’ te hebben!! :-)

 

Individuele coaching
Mocht je wel willen leren communiceren, maar dit liever niet in een groep doen, dan kan je ook een individueel traject volgen. In een intakegesprek zullen we kijken ‘hoever’ je al bent en wat je nog nodig hebt / wat je wensen zijn. Ik maak dan een traject op maat.
Individuele coaching kan ook telefonisch, mocht je niet in de buurt van Blaricum wonen.

Mocht je een cursus bij jou in de buurt gegeven willen hebben, dan kan dat ook. Je moet dan wel zorgen voor minimaal 5 deelnemers en een geschikte ruimte. Afhankelijk van de agenda’s kan het in weekenden of op doordeweekse dagen / avonden. (4 dagdelen). Kosten zullen per aanvraag besproken worden.